Privacyverklaring www.kaartfanaat.nl

Bij Kaartfanaat vinden we uw privacy belangrijk en houden wij ons aan de privacywet. We bewaren uw gegevens veilig en gaan er zorgvuldig mee om. In deze privacyverklaring kunt u lezen wat we met uw informatie doen en waarvoor we uw persoonsgegevens nodig hebben. Kaartfanaat is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Wij raden u aan deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Als u graag wilt weten welke informatie we van u hebben, neem dan contact met ons op via info@kaartfanaat.nl

Datum laatste aanpassing van deze privacyverklaring: 14 mei 2018

Privacywetgeving

Om aan de privacywetgeving te voldoen houden wij ons onder andere aan de volgende eisen:

  • Het doel van de persoonsgegevens die wij verwerken worden duidelijk vermeldt via deze privacyverklaring.
  • De persoonsgegevens die wij verzamelen beperken wij tot de gegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden.
  • Mocht het persoonsgegevens betreffen waarvan wij uw toestemming nodig hebben, zullen wij u om toestemming vragen.
  • Uw persoonsgegevens worden goed beveiligd door middel van passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Van de partijen waar wij mee samenwerken eisen wij deze ook te beschermen.
  • U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij een bezoek aan onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die door u worden opgegeven in het kader van de door u gevraagde dienst of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Orderhistorie

Toegang klantaccount

Met ons klantaccount kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf uw persoonsgegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen.

  • Doeleinden:
  • Afhandelen bestelling: Om de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van uw NAW-gegevens.
  • Afhandelen betaalverkeer: Om de betaling van de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van uw betaalgegevens.
  • Communicatie: Om de communicatie omtrent uw bestelling en/of andere vragen eenvoudig te laten verlopen, maken wij gebruik van uw persoonsgegevens/contactgegevens.
  • Uitvoering wettelijke plicht: Om te voldoen aan onze wettelijke plicht bewaren wij uw bestelhistorie inclusief betaalgegevens binnen de gestelde wettelijke termijn.
  • Marketing (indien toestemming): Om u van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien, maken wij gebruik van uw persoonsgegevens/contactgegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt wanneer u hier toestemming voor heeft gegeven. Dit doet u door zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief heeft u de mogelijkheid zich uit te schrijven voor ontvangst.
  • Fraudepreventie: Ten behoeve van fraudepreventie maken wij, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang, gebruik van uw adresgegevens en betaalgegevens.

Voor de afhandeling van uw bestelling verstrekken wij uw persoonsgegevens ook aan derden. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje “ Verstrekking aan derden”.

Contact en nieuwsbrief

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via email aan info@kaartfanaat.nl en via telefoon. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u stuurt zullen wij uitsluitend gebruiken met het doel uw vraag of verzoek te beantwoord en af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we er zeker van zijn dat de vraag is afgehandeld tot een jaar daarna. Zo kunnen we nog terugkijken bij eventuele vervolgvragen.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin informeren wij u over onze (nieuwe) producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mail adres wordt dan automatisch verwijderd van de lijst van ontvangers.

Publicatie

Wij publiceren uw klantgegevens niet. Wel maken wij gebruik van social media zoals Facebook, Printerest en Twitter waarbij u reacties kunt plaatsen op door ons gepubliceerde berichten. De persoonsgegevens die u hierbij achterlaat kunnen door deze social media worden gebruikt. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op deze social media en wij kunnen niet garanderen wat zij met uw persoonsgegevens doen. Wij raden u aan de privacyverklaringen van deze social media te lezen, voor deze te gebruiken.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst (bijvoorbeeld de betaaldienst) en mogen onder geen beding gegevens voor andere doeleinden gebruiken dan door ons gesteld. De veilige verwerking van uw gegevens wordt gewaarborgd middels een verwerkersovereenkomst tussen Kaartfanaat en de partner. 

De belangrijkste partners zijn Mijnwebwinkel (website), Klarna (betalingsverwerker), Kiyoh (beoordelingen) en Myparcel (verzendservice).

Mijnwebwinkel

Gegevens die u op kaartfanaat.nl invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL verbinding.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Deze buttons verstrekken enkel een link en geven geen persoonsgegevens door aan derden.

Klarna
Je betaling wordt verwerkt door Klarna, een partner van mijnwebwinkel.

Door middel van een API-koppeling wordt uw betaling verwerkt. Dit betekend dat het een automatisch proces is. Uw gegevens worden hier op dezelfde strenge manier beveiligd als hierboven omschreven. Klarna biedt meerdere betalingsmogelijkheden aan. Hiervoor maken zij gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Om de mogelijkheid tot achteraf betalen mogelijk te maken kan het zijn dat Klarna gegevens van u bewaart en verzamelt. Voor meer informatie betreffende de privacyverklaring van Klarna, kijk op https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/privacy

of neem contact op met Klarna via dataprotectie@klarna.nl

Klarna kan de persoonsgegevens overdragen aan landen buiten de EU/EER die niet hetzelfde niveau van bescherming van persoonsgegevens hebben. Klarna legt zich toe op de bescherming van persoonsgegevens en zorgt voor adequate beveiliging van de persoonsgegevens

Kiyoh

Na het verzenden van een bestelling stuurt Kiyoh U een e-mail met de vraag de levering te beoordelen. Door het aanvaarden van de algemene voorwaarden en deze privacyverklaring gaat u akkoord met het gebruik hiervan. U bent niet verplicht deze beoordeling te geven en u heeft de mogelijkheid dit anoniem te doen.

Myparcel
De verzending wordt verwerkt via myparcel. Ook dit is een partner van mijnwebwinkel en de koppeling werkt automatisch via een API-koppeling. De NAW-gegevens en adresgegevens (levering) worden gedeeld met myparcel. Myparcel pakketten worden verzonden via PostNL.

Verder verstrekken wij uw persoonsgegevens aan een aantal partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van de bedrijfsvoering van Kaartfanaat, waaronder onze administratieve dienstverleners en eventueel leveranciers. Deze mogen onder geen beding gegevens voor andere doeleinden gebruiken dan door ons gesteld. 

Google Analytics
Om u beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van Google Analytics. Wij hebben het delen van informatie met Google uitgezet en hebben een verwerkersovereenkomst. Hierdoor voldoen wij aan de voorwaarden van de AVG.

Cookies

Kaartfanaat maakt gebruik van cookies. Het gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor het gebruik van deze cookies.

Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw internetbrowser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt. Deze cookies onthouden bijvoorbeeld de in houd van uw winkelwagentje en uw klantgegevens op uw computer. 

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.

AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.

Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij bewaren uw gegevens in een beveiligde digitale omgeving en de gegevens die wij voor de fiscus dienen te bewaren staan in een afgesloten ruimte.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestelling(en) af te handelen, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht). De fiscale bewaarplicht houdt in dat wij facturen 7 jaar dienen te bewaren. Deze bewaren wij in een afgesloten ruimte. Na deze bewaartermijn zullen wij deze vernietigen.

Websites van derden

Op kaartfanaat.nl vindt U links naar andere websites, zoals Youtube, Facebook of bol.com. Kaartfanaat is niet verantwoordelijk voor deze websites en deze privacyverklaring is niet van toepassing op deze websites of websites van andere derden, maar zal geen links plaatsen die volgens kaartfanaat.nl niet veilig zijn. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen, voordat u van deze websites gebruik maakt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is aan te bevelen deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen, kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw internetbrowser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Uw verzoek, vraag of wijziging verwerken wij uiterlijk binnen 4 weken.

Contactgegevens

Kaartfanaat

Steegstraat 24 A

6041 EA  ROERMOND

info@kaartfanaat.nl

+31-(0)6-14419360

KVK: 65244923

(Download de Privacyverklaring als PFD)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
  • logo post nl
  • ideal
  • paypal
  • mistercash
  • sofort
© 2012 - 2018 Kaartfanaat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.